4 ingrediënten

water, gist, mout, hop

Brouwspel

Bier, brouwen, winnen onder werktijd? Het Brouwspel staat voor b(r)ouwen aan je team. Lust je geen bier? Je hoeft bier niet lekker te vinden om het Brouwspel te beleven. Vrouwen en bier? Kom op, vrouwen én mannen spelen het Brouwspel.

Het Brouwspel maakt in één dagdeel duidelijk hoe de verhoudingen in jouw team of organisatie zijn.
Zie jezelf en jouw collega’s als de ingrediënten voor een smaakvol biertje. Bier bestaat uit vier ingrediënten; water, hop, gist, mout. Hoe zou het biertje smaken als er te veel water in zit?

Zo heeft elk ingrediënt een bepaalde karaktereigenschap. In het Brouwspel laten wij je ervaren wat het effect van elk ingrediënt is. We geven je opdrachten om punten te scoren, waardoor je het recept van jouw team verandert. Dit recept werk je verder uit. Met het team brouw je als het ware een nieuw biertje.

Voordat we beginnen met het Brouwspel leiden we je rond in Brouwerij Maximus. Ewald Visser, directeur, laat je zien wat er komt kijken bij het brouwproces.

Na het spelen van het Brouwspel lust je wel een biertje en proef je de verschillende smaken tijdens de bierproeverij in het Proeflokaal.

Zin gekregen in het Brouwspel?
Bel ons voor meer informatie over de specifieke wensen van jouw team.

Kirstin op het Veld is bereikbaar op 06-28175271.
Yolanda de Jager is bereikbaar op 06-18173147.

Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

info@teambrouwspel.nl